Стопкадър Канал 3 Община Пазарджик официално се отказа от продажбата на

...
Стопкадър Канал 3 Община Пазарджик официално се отказа от продажбата на
Коментари Харесай

Канал 3: Община Пазарджик се отказа да продава гората след дарение от Пеевски от 700 000 лева

Стопкадър Канал 3 

Община Пазарджик публично се отхвърли от продажбата на общинските земи над село Црънча, откакто националният представител Делян Пеевски изпратил писмо до кмета Тодор Попов, в което изрази подготвеност да подари 700 000 лева, в случай че общината се откаже от концепцията си. Това удостовери самият кмет на ексклузивен брифинг, оповестява Канал 3.

Дарението е от компанията " Интръст " на Пеевски, заяви уеб страницата на вестника му " Монитор ".

  “350 000 лева ще отидат в поддръжка на площадката за отдих над село Црънча “, сподели Попов. “Другата сума ще поддържа ВК “Хебър “ по волята на донора “.

Кметът на Пазарджик удостовери, че още на идната сесия на Общинския съвет решението за продажба на гората ще бъде анулирано, като акцентира, че за пръв път става очевидец на сходно подаяние, което касае продажбата на общинска благосъстоятелност, с цел да остане в интерес на локалните поданици.

Попов сподели още, че ще организира диалог с кмета на село Црънча - Ангел Руков, с цел да се реши по какъв начин най-правилно да бъдат вложени дарените средства.

На връх Гергьовден локалните поданици на селото изнесоха протестно бдение против желанието на градската администрация до продаде гората. Част от протестиращите даже прекъснаха демонстрациите на военните в близкото отделение, на което бе и министър председателят Бойко Борисов.

Депутатът от Движение за права и свободи е изпратил писмо до Тодор Попов, в което упорства решението за продажбата на гората да бъде анулирано. Именно в него той засвидетелства готовността си да подари 700 000 лева Той предлага да бъде построен парк на името на “Св. Георги Победоносец “ над Црънча с половината от посочената сума.

“Искам да благодаря, тъй като това е жест, който всички ние високо оценяваме “, споделя още Попов. “Не помня някой да е давал пари, с цел да не се извърши някаква продажба и да изиска тази благосъстоятелност да остане за жителите на селото. По време на рецесии си проличава кой кой е. В България има задоволително богати хора, само че аз не съм чул огромна част да са съпричастни с сходни неща. Единствено мога да изкажа думи на признателност “.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР